Avondlicht Stadsgloed: Olieverf Cityscape Meesterwerk | Kunst voor in huis
Avondlicht Stadsgloed: Olieverf Cityscape Meesterwerk foto 1

Ontdek 'Avondlicht over de Stadsgloed' – Een Meesterwerk in Olieverf

Omschrijving

"Avondlicht over de Stadsgloed" is een olieverfschilderij dat de unieke schoonheid van een stad bij avondlicht vastlegt. Dit kunstwerk brengt de levendige energie en serene stilte samen die de avondschemering over een stadsgezicht brengt. De schilder heeft met grote zorg de wisselwerking tussen het laatste daglicht en de eerste stadslichten geportretteerd, waardoor een magisch tafereel ontstaat dat de kijker uitnodigt tot reflectie.

De horizon baadt in een rijke mix van purperen, oranje en diepblauwe tinten, die samen een contrastrijke achtergrond vormen voor de verlichte vensters en straten beneden. De kunstenaar heeft met subtiele penseelstreken de reflectie van het avondlicht op de architectuur en waterwegen vastgelegd, waardoor het canvas bijna tot leven komt. Elke toets verf is met precisie aangebracht om de textuur en diepte van de stad te accentueren, van de glinsterende rivier die door de stad meandert tot de statige silhouetten van de gebouwen tegen de avondhemel.

"Avondlicht over de Stadsgloed" is niet alleen een weergave van een stadslandschap in de avond; het is een liefdesbrief aan het moment waarop de dag nacht wordt en de stad een nieuw gezicht toont. Dit schilderij nodigt uit om verloren te gaan in de details en de overgang van tijd en licht binnen een stedelijke omgeving te ervaren, waardoor het een onvergetelijke indruk achterlaat op elke beschouwer.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Avondlicht Stadsgloed: Olieverf Cityscape Meesterwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.