Amsterdamse Nachtdroom: Afremov Stijl Abstract Kunstwerk | Kunst voor in huis
Amsterdamse Nachtdroom: Afremov Stijl Abstract Kunstwerk foto 1

Ontdek de nachtelijke charme van Amsterdam door het schilderij 'Amsterdamse Nachtdroom

Omschrijving

"Amsterdamse Nachtdroom" is een abstract kunstwerk dat de essentie van Amsterdam in de nacht vastlegt, geschilderd in de kenmerkende stijl van Afremov. Met een palet van levendige en expressieve kleuren, wekt dit schilderij de iconische en romantische sfeer van Amsterdam's grachten en bruggen tot leven onder de sterrenhemel.

Het gebruik van paletmessen en dikke verf in dit kunstwerk creëert een rijke textuur en diepte, kenmerkend voor Afremov's stijl, die elke blik op het schilderij tot een ontdekkingstocht maakt. De reflecties van stadslichten op het water, gecombineerd met de silhouetten van historische gebouwen, vormen een symfonie van kleur en licht die de unieke sfeer van Amsterdam in de nacht vastlegt.

Dit schilderij is niet slechts een afbeelding, maar een ervaring; een uitnodiging om de betovering en de tijdloze schoonheid van Amsterdam door een nieuw, abstract en kleurrijk perspectief te zien. "Amsterdamse Nachtdroom" is een visueel gedicht, een liefdesbrief aan de stad die nooit slaapt, en een verrijking voor elke ruimte waar het wordt tentoongesteld.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Amsterdamse Nachtdroom: Afremov Stijl Abstract Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.