Urban Pulse: Abstract Stadsgezicht Schilderij | Kunst voor in huis
Urban Pulse: Abstract Stadsgezicht Schilderij foto 1

Ontdek de Stedelijke Vibraties met Abstract Schilderij 'Urban Pulse'

Omschrijving

Het landschap schilderij "Urban Pulse" neemt je mee op een visuele reis door het hart van de stad, door een abstracte lens. Dit kunstwerk tracht niet een realistische weergave van de stad te bieden, maar eerder een emotionele en energieke interpretatie van stedelijke vibraties.

Op het canvas, zijn gebouwen en straten vermengd in een wervelwind van kleuren en vormen, waardoor het voelt alsof de stad zelf in beweging is. De kunstenaar maakt gebruik van een dynamisch palet van kleuren - van koel blauw en zacht grijs tot vurig rood en glinsterend goud, die de variëteit en het ritme van het stadsleven weerspiegelen.

De penseelstreken zijn zowel krachtig als vloeiend, waardoor een gevoel van beweging en leven wordt gecreëerd dat het canvas overspoelt. De verschillende lagen van het schilderij nodigen het publiek uit om dieper te kijken en de vele dimensies van de stedelijke ervaring te verkennen.

"Urban Pulse" is niet alleen een viering van de stad als een levend organisme, maar ook een uitnodiging om de complexiteit en schoonheid van het stedelijke landschap te waarderen. Dit abstracte stadsgezicht is een prachtige aanvulling op elke moderne ruimte, en biedt een venster naar de ziel van de stad voor diegenen die bereid zijn om verder te kijken dan het oppervlak.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Urban Pulse: Abstract Stadsgezicht Schilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.