Abstract Olieverf: Kleurrijk Nederlands Mozaïek | Kunst voor in huis
Abstract Olieverf: Kleurrijk Nederlands Mozaïek foto 1

Ontdek 'Kleurrijk Nederlands Mozaïek': Een Abstract Olieverf Landschap

Omschrijving

Het schilderij "Kleurrijk Nederlands Mozaïek" is een moderne interpretatie van het klassieke Nederlandse landschap. Door middel van olieverf zijn verschillende elementen van de Nederlandse natuur geabstraheerd en omgevormd tot een explosie van kleuren en vormen.

Van heldere blauwtinten die de uitgestrekte luchten en waterwegen vertegenwoordigen, tot levendige groenen en aardetinten die de weidse velden en bossen weerspiegelen, elk kleur op dit canvas vertelt een verhaal. De dikke, rijke texturen van de olieverf voegen een dimensie van diepte en tactiliteit toe, waardoor het schilderij een voelbare energie uitstraalt.

In "Kleurrijk Nederlands Mozaïek" wordt de kijker uitgenodigd om verder te kijken dan de oppervlakte en zijn eigen interpretaties en emoties te vinden in de wervelwind van kleuren en vormen. Het is een kunstwerk dat zowel intrigeert als inspireert, en een frisse, moderne kijk biedt op het tijdloze landschap van Nederland.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstract Olieverf: Kleurrijk Nederlands Mozaïek foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.