Stadsleven in Spectrum: Kleurrijk Abstract Stadsschilderij | Kunst voor in huis
Stadsleven in Spectrum: Kleurrijk Abstract Stadsschilderij foto 1

Ontdek 'Stadsleven in Spectrum': Een Abstract Stadssilhouet

Omschrijving

"Stadsleven in Spectrum" is een levendige vertolking van het stadsleven, vastgelegd in een abstract olieverfschilderij dat de dynamiek en diversiteit van een stedelijke omgeving belicht. Dit kunstwerk brengt hoge gebouwen tot leven in een scala aan kleuren en vormen, waardoor een bijna muzikaal ritme ontstaat dat de blik van de kijker door het doek leidt.

Centraal in dit schilderij staan de inwoners van de stad, uitgebeeld in zwarte pakken met witte broeken, die een sterk contrast vormen met de kleurrijke achtergrond. Hun beweging op de stoep voegt een menselijk element toe aan het abstracte landschap, waardoor een gevoel van alledaags leven in een buitengewone wereld wordt gecreëerd.

Boven dit alles strekt zich een hemel uit die van geel naar helderblauw vloeit, waarmee de schilder de grenzen van tijd en ruimte lijkt te doorbreken. Dit element van het schilderij nodigt uit tot reflectie over de cyclus van dag en nacht en de constante verandering in ons leven en onze omgeving.

"Stadsleven in Spectrum" is niet alleen een kunstwerk maar ook een uitnodiging om de complexiteit en schoonheid van het stedelijk bestaan te verkennen. Door abstractie mengt het de zichtbare met de onzichtbare aspecten van de stad, waardoor een rijke, diepgaande ervaring ontstaat die de kijker uitdaagt en verrukt.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Stadsleven in Spectrum: Kleurrijk Abstract Stadsschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.