Vrouw Alleen in Park: Olieverf Regen Tableau | Kunst voor in huis
Vrouw Alleen in Park: Olieverf Regen Tableau foto 1

Solitude in Nattigheid: Een Moment Gevangen

Omschrijving

"Solitude in Nattigheid" is een meesterlijk olieverfschilderij dat de essentie van eenzaamheid en contemplatie vangt tegen de achtergrond van een idyllisch parklandschap, zachtjes gekust door de regen. Dit schilderij nodigt de kijker uit in een moment van pure introspectie, waarin een enkele vrouw, gevangen in gedachte, door het vochtige park wandelt.

De kunstenaar heeft gebruikgemaakt van een rijk palet aan grijze en blauwe tinten, afgewisseld met levendige groenen en subtiele kleuraccenten die het natte landschap tot leven brengen. De regendruppels zijn bijna tastbaar, hun gestage ritme brengt een gevoel van rust en vernieuwing. De vrouw, centraal en toch anoniem, symboliseert de universele zoektocht naar zingeving en de schoonheid van het alleen zijn.

Met elke penseelstreek heeft de kunstenaar niet alleen de fysieke maar ook de emotionele atmosfeer van het moment vastgelegd. De textuur van de verf versterkt het gevoel van de nattigheid en de frisheid van de lucht na een regenbui, waardoor het schilderij een diepe visuele en emotionele impact heeft.

"Solitude in Nattigheid" is meer dan een visuele weergave; het is een uitnodiging om stil te staan bij de momenten van stilte en bezinning die de natuur ons biedt, zelfs in de meest eenvoudige scenario's zoals een wandeling in de regen. Dit kunstwerk is een eerbetoon aan de momenten van eenzaamheid die ons verbinden met onze diepste gedachten en gevoelens.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vrouw Alleen in Park: Olieverf Regen Tableau foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.