Abstract Figuratief schilderij: Zeilen in Zinsbegoocheling | Kunst voor in huis
Abstract Figuratief schilderij: Zeilen in Zinsbegoocheling foto 2

Zeilen in Zinsbegoocheling: Een Abstract Figuratieve Reis

Omschrijving

Het schilderij "Zeilen in Zinsbegoocheling" is een fascinerende vermenging van abstracte en figuratieve kunst, gevangen in het medium van olieverf. Dit unieke kunstwerk nodigt de toeschouwer uit op een visuele reis waarin de realiteit en verbeelding samensmelten.

Centraal in het schilderij staat een zeilboot, niet traditioneel afgebeeld, maar als een amalgaam van vloeiende lijnen en dromerige kleuren. De boot lijkt te drijven, niet alleen op water, maar door de lucht, een symbool van vrijheid en avontuur. De vormen van de boot zijn tegelijkertijd herkenbaar en vervormd, waardoor het onderwerp een etherisch en bijna surrealistisch karakter krijgt.

Het kleurenpalet is divers en dynamisch, variërend van diepe blues en turkoois, die de essentie van de zee en de lucht oproepen, tot flitsen van oranje en rood, die de energie en passie van het zeilen weerspiegelen. De kleuren lijken te dansen en te bewegen, waardoor de compositie een levendige dynamiek krijgt.

Wat dit schilderij onderscheidt, is de manier waarop de olieverf is aangebracht. Met dikke, textuurrijke lagen verf die van het doek af lijken te komen, biedt "Zeilen in Zinsbegoocheling" een tactiele ervaring die het visuele genot versterkt. Elke penseelstreek draagt bij aan de diepte en complexiteit van het kunstwerk, waardoor het schilderij een meeslepend karakter krijgt.

"Zeilen in Zinsbegoocheling" is niet alleen een weergave van een zeilboot; het is een uitnodiging om verder te kijken dan het zichtbare, om een wereld te verkennen waarin de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen. Dit schilderij is een must-have voor liefhebbers van zowel abstracte als figuratieve kunst, die de schoonheid van het ongeziene willen omarmen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstract Figuratief schilderij: Zeilen in Zinsbegoocheling foto 2
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.