Prince Tribute: 'Purple Rain - Een Muzikale Verbeelding | Kunst voor in huis
Prince Tribute: 'Purple Rain - Een Muzikale Verbeelding foto 1

Het muzikale genie van Prince gevierd in 'Purple Rain

Omschrijving

"Purple Rain" is een artistieke ode aan het muzikale genie van Prince, een iconische figuur in de wereld van muziek. Dit kunstwerk is een poging om de energie, het charisma en de unieke stijl van Prince vast te leggen. Zijn flamboyante aanwezigheid en kenmerkende paarse aura worden prachtig weergegeven door een mix van krachtige en subtiele penseelstreken.

De kunstenaar heeft gekozen voor een dynamische compositie, waardoor het lijkt alsof Prince's muzikale essentie van het canvas springt. De felle kleuren en gedurfde lijnen zijn een viering van de artistieke en muzikale vrijheid waar Prince voor stond.

Dit kunstwerk is niet alleen een visueel eerbetoon, maar ook een uitnodiging om de diepte en het bereik van Prince's muzikale nalatenschap te verkennen. De levendige uitbeelding nodigt uit tot een dieper begrip van de man achter de muziek, en de blijvende impact die zijn werk heeft gehad op de wereld.

Elke blik op "Purple Reign" brengt een nieuwe waardering voor de onmiskenbare originaliteit en het muzikale meesterschap van Prince. Het is een stuk dat muziekliefhebbers en kunstverzamelaars gelijk zal betoveren, en een centrale plaats verdient in elke verzameling van muzikale kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Prince Tribute: 'Purple Rain - Een Muzikale Verbeelding foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.