Parel in Pop: Moderne Twist op een Klassieker | Kunst voor in huis
Parel in Pop: Moderne Twist op een Klassieker foto 1

Parel in Pop: Een Nieuwe Kijk op Vermeer's Meesterwerk

Omschrijving

Het olieverfschilderij "Parel in Pop: Het Meisje Heruitgevonden" biedt een frisse en eigentijdse kijk op één van de meest beroemde kunstwerken ter wereld, "Meisje met de Parel" van Johannes Vermeer. Deze unieke herinterpretatie zet het iconische beeld om in een explosie van popart, waarbij traditionele schoonheid en moderne expressie samensmelten.

Dit schilderij verenigt de delicate charmes van het oorspronkelijke werk met de levendige, contrastrijke kleuren en grafische vormen kenmerkend voor popart. Het gezicht van het meisje, traditioneel een toonbeeld van serene schoonheid, is nu omgeven door felle kleuren en gedurfde patronen die haar tijdloze allure in een nieuw licht zetten.

De parel, eens een subtiel detail, wordt nu benadrukt door een overdreven grootte en een schitterend wit, omringd door een halo van levendige tinten, waardoor het een centraal punt van de compositie wordt. Dit schilderij speelt met de noties van klassieke schoonheid en hedendaagse esthetiek, en daagt de kijker uit om de manier waarop we traditionele kunstwerken waarderen, te heroverwegen.

"Parel in Pop: Het Meisje Heruitgevonden" is niet alleen een eerbetoon aan Vermeer's vakmanschap, maar ook een viering van de voortdurende evolutie van kunst door de eeuwen heen. Het is een levendige, gedurfde en onvergetelijke toevoeging aan elke collectie, die zowel liefhebbers van klassieke kunst als aanhangers van moderne kunststijlen zal aanspreken

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Parel in Pop: Moderne Twist op een Klassieker foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.