Sprong in Contrast: Pop Art Motor Actie in Zwart-Wit | Kunst voor in huis
Sprong in Contrast: Pop Art Motor Actie in Zwart-Wit foto 1

Sprong in Contrast: Een Dynamische Visie in Olieverf

Omschrijving

"Sprong in Contrast" is een levendige uitdrukking van beweging en avontuur, vastgelegd in de tijdloze schoonheid van zwart-wit olieverf. Dit pop art schilderij toont een offroad motor in volle actie, op het punt van een klif af te springen. De krachtige contrasten en de vloeiende overgangen van licht naar donker brengen een dynamische energie in het kunstwerk, die de kijker meeneemt naar het hoogtepunt van de actie.

De achtergrond is minimalistisch gehouden om de focus op de motor en zijn berijder te leggen, waarbij de spatten en strepen van de verf de illusie van snelheid en beweging versterken. De kunstenaar speelt met schaduwen en lichteffecten om de textuur van de motor en het ruige terrein tot leven te brengen. "Sprong in Contrast" is niet alleen een ode aan de offroad motorsport, maar ook een verkenning van de kracht van zwart-wit kunst om emotie en intensiteit vast te leggen.

Dit schilderij is een must-have voor liefhebbers van pop art, motorsport, en iedereen die gefascineerd is door de pure uitdrukking van adrenaline en vrijheid. Met zijn indrukwekkende compositie en expressieve kracht biedt "Sprong in Contrast" een uniek visueel verhaal dat de essentie van avontuur en passie belichaamt.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Sprong in Contrast: Pop Art Motor Actie in Zwart-Wit foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.