Blue Vase Symphony: Abstract Bloemen Olieverfschilderij | Kunst voor in huis
Blue Vase Symphony: Abstract Bloemen Olieverfschilderij foto 1

Blue Vase Symphony: Een Abstract Meesterwerk van Bloemen in Olieverf

Omschrijving

Blue Vase Symphony’ wekt een symfonie van kleuren en texturen tot leven. In dit moderne olieverfschilderij zijn bloemen in een prachtige blauwe vaas vastgelegd met een opvallend heavy texture verf, design door de talentvolle kunstenaar JP. Het kleurenpalet bestrijkt een spectrum van rustige blues en levendige accenten, waardoor een harmonieus geheel ontstaat dat de zintuigen betovert. Elk penseelstreek is doordrenkt met passie en expressie, waardoor de bloemen bijna tot leven komen op het doek.

De heavy texture design geeft het schilderij een tastbare diepte en dimensie, waardoor het niet alleen visueel, maar ook fysiek boeit. Dit kunstwerk nodigt uit tot contemplatie en bewondering, en biedt elke keer dat je ernaar kijkt nieuwe details om te ontdekken. ‘Blue Vase Symphony’ is niet alleen een schilderij, maar een ervaring die je meevoert naar een wereld van schoonheid en verbeelding, waar de grens tussen realiteit en abstractie vervaagt."

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Blue Vase Symphony: Abstract Bloemen Olieverfschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.