Floral Fantasy: Een Betoverend Bloemenschilderij | Kunst voor in huis
Floral Fantasy: Een Betoverend Bloemenschilderij foto 1

Duik in de Bloemenpracht van het Schilderij 'Floral Fantasy

Omschrijving

Het schilderij "Floral Fantasy" is een viering van de rijke en diverse schoonheid van bloemen. De artistieke stijl benadrukt de delicate structuren en levendige kleuren van een diverse selectie bloemen, waardoor een visueel feest wordt gecreëerd dat het canvas tot leven brengt.

In dit kunstwerk vloeien de zachte tinten van rozen, de diepe roden van geraniums, en het heldere geel van zonnebloemen naadloos in elkaar over, tegen een achtergrond van rustige pastelkleuren die de felle kleuren van de bloemen accentueren. Elke penseelstreek brengt een liefdevolle appreciatie van de natuurlijke wereld tot uitdrukking, en de textuur van de verf voegt een tastbare diepte toe die de kijker uitnodigt om de schoonheid van de bloemen van dichtbij te ervaren.

"Floral Fantasy" is een serene en tegelijkertijd opwindende afbeelding van de natuur, waarbij het kleurgebruik en de artistieke technieken samenwerken om een gevoel van bewondering en vreugde op te roepen. Dit kunstwerk dient als een stille herinnering aan de eenvoudige, maar diepgaande schoonheid van de wereld om ons heen, en de rust die gevonden kan worden in de stille observatie van de natuur.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Floral Fantasy: Een Betoverend Bloemenschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.