Fluistering in Roze: Een Mozaïekbloem op Zwart Canvas | Kunst voor in huis
Fluistering in Roze: Een Mozaïekbloem op Zwart Canvas foto 1

Fluistering in Roze Mozaïek: Een Uniek Bloemenschilderij

Omschrijving

Het schilderij "Fluistering in Roze Mozaïek" is een uniek kunstwerk waarin de subtiele schoonheid van een enkele roze bloem is gevangen. Deze bloem, zorgvuldig geplaatst in een elegante vaas, staat in het middelpunt tegen een diepzwarte achtergrond. Wat dit werk onderscheidt, is de uitvoeringsstijl die doet denken aan oude mozaïeken; elk 'tegeltje' van verf draagt bij aan het grotere geheel, waardoor een fascinerende visuele textuur ontstaat die de kijker uitnodigt voor een dichterbij kijk.

De contrastrijke achtergrond versterkt de levendigheid van de roze tinten, waardoor de bloem bijna lichtgevend lijkt. Dit effect, gecombineerd met de tactiele kwaliteit van de olieverf, geeft het schilderij een dynamische en moderne uitstraling, terwijl het toch een tijdloze elegantie behoudt.

"Fluistering in Roze Mozaïek" is niet alleen een ode aan de natuurlijke schoonheid van bloemen maar ook een meesterlijk voorbeeld van hoe traditionele technieken en moderne inzichten kunnen samensmelten tot een adembenemend hedendaags kunstwerk. Dit schilderij vormt een statement in elke ruimte, en biedt een venster naar de serene en contemplatieve wereld van bloemen, vastgelegd in de tijdloze schoonheid van olieverf.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Fluistering in Roze: Een Mozaïekbloem op Zwart Canvas foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.