Fluistering van Roze: Olieverf Meesterwerk design JP | Kunst voor in huis
Fluistering van Roze: Olieverf Meesterwerk design JP foto 1

Fluistering van Roze: Een bloemen Meesterwerk

Omschrijving

"Fluistering van Roze" is een verbluffend abstract bloemen olieverfschilderij ontworpen door JP, dat een moderne interpretatie geeft van bloemen in een vaas. Dit kunstwerk valt op door zijn unieke benadering van het klassieke thema met een explosie van roze tinten, die levendigheid en frisheid in elke ruimte brengen.

De bloemen, hoewel abstract weergegeven, suggereren de zachte contouren en delicate texturen van echte bloemen. Ze lijken bijna te bewegen in hun vaas, wat een dynamisch en bijna levend effect creëert. De roze kleuren variëren van zachte pastels tot diepe, bijna magenta tinten, elk met een eigen karakter en intensiteit.

De verf is dik aangebracht, waardoor het schilderij een opmerkelijke textuur krijgt. Deze techniek versterkt niet alleen de visuele impact van het kunstwerk maar maakt het ook tot een tactiel genot. Elke penseelstreek is voelbaar en draagt bij aan de algehele diepgang en dimensie van het schilderij.

"Fluistering van Roze" is meer dan een schilderij; het is een expressie van passie en kunstzinnigheid, perfect voor diegenen die hun leefruimte willen verrijken met een stuk dat zowel het oog trekt als de ziel raakt. Een ware blikvanger in elke moderne interieursetting.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Fluistering van Roze: Olieverf Meesterwerk design JP foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.