Kleurenbloesem Spectrum: Levendige Olieverf Bloemen | Kunst voor in huis
Kleurenbloesem Spectrum: Levendige Olieverf Bloemen foto 1

Ontdek het Kleurenbloesem Spectrum: Een Explosie van Kleur

Omschrijving

Het schilderij "Kleurenbloesem Spectrum" is een meesterwerk in olieverf dat de essentie van de lente vastlegt met een explosie van kleur en leven. Dit kunstwerk brengt de kijker direct in een wereld van eindeloze bloei, waar elke penseelstreek bijdraagt aan een rijke tapestry van levendige bloemen. De bloemen, variërend van dieprood tot zonnegeel, lavendelblauw en smaragdgroen, zijn zo afgebeeld dat ze bijna uit het canvas lijken te springen.

De kunstenaar heeft met een gewaagd en helder kleurenpalet gewerkt, waardoor "Kleurenbloesem Spectrum" niet alleen een visuele, maar ook een emotionele impact heeft. De kleuren zijn intens en rijk, zorgvuldig gekozen om een gevoel van vreugde en vernieuwing op te roepen.

Bijzonder aan dit schilderij is de textuur van de olieverf, die bijdraagt aan de dynamische en bijna driedimensionale kwaliteit van het werk. De verf is dik aangebracht, waardoor de bloemen textuur en diepte krijgen en het schilderij een tactiele kwaliteit krijgt die de kijker uitnodigt dichterbij te komen.

"Kleurenbloesem Spectrum" is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van bloeiende bloemen, vastgelegd in de tijdloze medium van olieverf. Het is een levendig, inspirerend kunstwerk dat elke ruimte zal verlichten en een bron van vreugde en inspiratie zal zijn voor iedereen die het ziet.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kleurenbloesem Spectrum: Levendige Olieverf Bloemen foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.