Avond Echo's: Oude Kroeg Olieverf Stilleven | Kunst voor in huis
Avond Echo's: Oude Kroeg Olieverf Stilleven foto 1

Avond Echo's in Oude Kroeg: Een Stilleven Meesterwerk

Omschrijving

Dit olieverfschilderij, getiteld "Avond Echo's in Oude Kroeg", is een meesterlijk stilleven dat de kijker meeneemt naar de intieme wereld van een oude kroeg. Ontworpen door JP met een unieke verhouding van 125:77, balanceert dit kunstwerk tussen het traditionele en het moderne.

De planken van de bar zijn gevuld met een rijke verzameling flessen, glazen, en shotglaasjes, elk met hun eigen verhaal en karakter. De zachte verlichting weerkaatst op de diverse texturen van het glaswerk en creëert een spel van licht en schaduw dat de kijker uitnodigt om dichterbij te komen.

De details zijn minutieus uitgewerkt, van de labels op de flessen tot de subtiele reflecties in het glas, waardoor een gevoel van nostalgie en tijdloze schoonheid wordt opgeroepen. De diepe, warme tinten en de rijke texturen van de olieverf voegen een tastbare diepte toe aan het schilderij, waardoor het lijkt alsof je elk moment de kroeg kunt binnenstappen en je eigen verhaal kunt toevoegen aan de vele die al verteld zijn.

"Avond Echo's in Oude Kroeg" is niet alleen een visueel maar ook een emotioneel rijk werk, dat de essentie van het kroegleven en de vele onvertelde verhalen die in elke hoek verborgen liggen, vastlegt. Een perfecte toevoeging aan elke collectie, nodigt dit schilderij uit tot reflectie en waardering voor de kleine dingen in het leven.

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Avond Echo's: Oude Kroeg Olieverf Stilleven foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.