Fluweelrode Invloed: Wijn & Kunst Versmelten | Kunst voor in huis
Fluweelrode Invloed: Wijn & Kunst Versmelten foto 1

Fluweelrode Invloed: Het Moment van Wijn

Omschrijving

"Fluweelrode Invloed" is een meesterlijk olieverfschilderij dat een simpel maar betoverend moment vastlegt: rode wijn die sierlijk in een glas wordt geschonken. Dit kunstwerk vangt de schoonheid van de alledaagse rituelen en transformeert deze in een moment van puur esthetisch genot.

De kunstenaar heeft met minutieuze aandacht voor detail gewerkt, waarbij de dynamische beweging van de wijn die het glas ontmoet, is gevangen. De rode wijn, met zijn rijke, dieprode tinten, contrasteert prachtig tegen een zacht verlichte achtergrond, waardoor het moment nog intiemer wordt.

Het schilderij straalt een warmte en diepte uit die kenmerkend zijn voor zowel de wijn als de avond waarop dit tafereel zich afspeelt. De textuur van de olieverf voegt een tastbare kwaliteit toe aan het kunstwerk, waardoor de kijker bijna de fluweelachtige wijn kan proeven.

"Fluweelrode Invloed" is niet alleen een viering van wijn, maar ook van het leven zelf. Het nodigt de kijker uit om stil te staan bij de kleine, maar betekenisvolle momenten die rijkdom en diepte aan ons bestaan toevoegen. Dit schilderij is een perfecte aanvulling voor elke ruimte, en biedt een dagelijkse herinnering aan de schoonheid van het leven en de kunst van het genieten.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Fluweelrode Invloed: Wijn & Kunst Versmelten foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.