Wijnfluistering bij Schemeruur - Olieverf Stilleven | Kunst voor in huis
Wijnfluistering bij Schemeruur - Olieverf Stilleven foto 1

Olieverf Meesterwerk: Wijnfluistering bij Schemeruur

Omschrijving

"Wijnfluistering bij Schemeruur" is een fascinerend olieverfschilderij dat de essentie van een intiem moment vangt: het schenken van rode wijn bijna in een wachtend glas. Ontworpen door de getalenteerde JP, speelt dit stilleven met het contrast tussen beweging en stilstand, licht en schaduw, creërend een bijna tastbare sfeer die de kijker uitnodigt voor een moment van contemplatie en genot.

Het kunstwerk is rijk aan detail en textuur, waardoor de kijker de vloeibaarheid van de wijn en de fragiele reflecties op het glas bijna kan voelen. De achtergrond, een zachte weergave van schemerlicht, versterkt het gevoel van rust en luxe. De diepe, levendige tinten rood contrasteren prachtig met de subtiele nuances van het glas en de omgeving, waardoor een dynamisch maar harmonieus geheel ontstaat.

Dit meesterwerk is niet alleen een viering van de schoonheid van het moment, maar ook een ode aan de kunst van het leven zelf, waar elk detail telt en elk moment waarde heeft. "Wijnfluistering bij Schemeruur" is een uitnodiging om te pauzeren, te reflecteren en te genieten van de kleine dingen die het leven verrijken.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Wijnfluistering bij Schemeruur - Olieverf Stilleven foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.