Watermeloen Whimsy: Kunstzinnig Portret in Olieverf | Kunst voor in huis
Watermeloen Whimsy: Kunstzinnig Portret in Olieverf foto 1

Ontdek de 'Watermeloen Whimsy': Een Kunstzinnig Portret

Omschrijving

Het schilderij "Watermeloen Whimsy" is een expressieve ode aan een van de meest geliefde zomerfruitsoorten. Dit artistieke portret, uitgevoerd in olieverf, vangt de essentie van de watermeloen niet alleen door zijn rijke, levendige kleurenschema maar ook door de speelse en bijna magische interpretatie van het onderwerp.

Bij het observeren van "Watermeloen Whimsy" wordt de kijker direct getroffen door de krachtige contrasten en de diepe, sappige tinten rood en groen die het vlees en de schil van de watermeloen representeren. De kunstenaar heeft ervoor gekozen om de watermeloen niet alleen als een object, maar als een levend, vibrerend wezen te portretteren, waarbij elke penseelstreek de zoetheid en frisheid oproept die men associeert met een hap van dit heerlijke fruit.

Het kunstwerk is niet alleen een visueel maar ook een textuurrijk avontuur. De dikke, gelaagde aanbrenging van de olieverf geeft het portret een bijna driedimensionale kwaliteit, waardoor de toeschouwer bijna de textuur van de watermeloenpulp en de gladheid van de schil kan voelen.

"Watermeloen Whimsy" nodigt de kijker uit om verder te kijken dan de oppervlakte en de diepere vreugde en speelsheid te ontdekken die in alledaagse voorwerpen verscholen ligt. Dit schilderij is een herinnering aan de schoonheid van het leven en de kunst, gevangen in de eenvoud van een stuk fruit. Een onmiskenbaar uniek stuk dat elke ruimte zal verrijken met een dosis kleur, vreugde en artistieke flair.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Watermeloen Whimsy: Kunstzinnig Portret in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.