Schaduwen van Nostalgie: Oude Bar in Zwart-Wit | Kunst voor in huis
Schaduwen van Nostalgie: Oude Bar in Zwart-Wit foto 1

Schaduwen van Nostalgie: Een Tijdloos Stilleven

Omschrijving

"Schaduwen van Nostalgie", ontworpen door JP in een unieke verhouding van 125:77, is een meesterwerk in olieverf dat de kijker meeneemt naar een vervlogen tijd. Dit stilleven van een oude bar, vastgelegd in zuiver zwart-wit, ademt een sfeer van nostalgie en tijdloze elegantie.

Elk element op de plank, van de sierlijke flessen tot de fijngeblazen glazen en robuuste shotglaasjes, is met precisie en aandacht voor detail geschilderd. De lichtval en schaduwwerking zijn zo uitgevoerd dat ze de texturen en vormen van de objecten benadrukken, waardoor een levendige diepte ontstaat die de toeschouwer in het tafereel trekt.

Dit kunstwerk onderscheidt zich door het vermogen om stilte en beweging tegelijkertijd vast te leggen; de stilte van een moment gevangen in tijd, en de beweging gesuggereerd door de geschiedenis van elk object. "Schaduwen van Nostalgie" is niet alleen een visueel maar ook een emotioneel avontuur, een ode aan de vergankelijkheid en de schoonheid van het alledaagse leven.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Schaduwen van Nostalgie: Oude Bar in Zwart-Wit foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.