Abstracte Synergie: Modern Olieverf Schilderij Geïnspireerd door Kandinsky, Miro, Mondriaan en Pollock | Kunst voor in huis
Abstracte Synergie: Modern Olieverf Schilderij Geïnspireerd door Kandinsky, Miro, Mondriaan en Pollock foto 1

Abstracte Synergie: Een Ode aan

Omschrijving

Abstracte Synergie' is een intrigerend olieverfschilderij dat de stijlen en technieken van vier iconische kunstenaars—Kandinsky, Miro, Mondriaan en Pollock—samenbrengt in één harmonieuze compositie. Dit vierkante doek is een visueel feest van kleur, vorm en textuur.

De verf is rijkelijk en dik aangebracht, waardoor een tastbare diepte ontstaat die de kijker uitnodigt om de complexiteit van het werk te verkennen.

De golvende rondingen en gedurfde strepen zijn geïnspireerd door de individualiteit van elk van deze grootmeesters, terwijl ze naadloos samenvloeien in een uniek meesterwerk. Dit schilderij is niet alleen een eerbetoon aan deze legendarische figuren, maar ook een stap voorwaarts in de eeuwige ontwikkeling van de abstracte kunst.

Design by JP

Max. 5 reproducties

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstracte Synergie: Modern Olieverf Schilderij Geïnspireerd door Kandinsky, Miro, Mondriaan en Pollock foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.