Geometrisch Spectrum: Modern Abstract Olieverf | Kunst voor in huis
Geometrisch Spectrum: Modern Abstract Olieverf foto 1

Ontdek 'Geometrisch Spectrum': Een Dans van Blokken & Strepen

Omschrijving

Het schilderij "Geometrisch Spectrum" is een visueel feest dat de kracht en schoonheid van geometrische vormen verkent. In dit breed opgezette, moderne kunstwerk komen blokken en strepen samen in een harmonieuze compositie die zowel ritme als balans uitstraalt.

Het kleurenpalet, variërend van zachte pasteltinten tot diepe, verzadigde kleuren, voegt diepte en dynamiek toe aan elke hoek van het canvas. De duidelijke, strakke lijnen van de blokken contrasteren prachtig met de vloeiende, organische beweging van de strepen, wat resulteert in een meeslepende visuele ervaring.

Geschilderd met rijke olieverf, biedt "Geometrisch Spectrum" niet alleen een visuele, maar ook een tastbare sensatie. De dikke lagen verf en de textuurrijke oppervlakken nodigen de kijker uit om dichterbij te komen en elk detail van dichtbij te bekijken.

Kortom, "Geometrisch Spectrum" is niet zomaar een schilderij. Het is een uitnodiging om de wereld van abstracte kunst te betreden en jezelf onder te dompelen in een zee van kleur, vorm en textuur.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Geometrisch Spectrum: Modern Abstract Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.