Kleurrijk Ogenblik: Abstract Meesterwerk Explosie | Kunst voor in huis
Kleurrijk Ogenblik: Abstract Meesterwerk Explosie foto 1

Ontdek 'Kleurrijk Ogenblik': Een Kleurexplosie

Omschrijving

"'Kleurrijk Ogenblik' is een betoverend abstract schilderij dat de essentie van kleur en beweging vastlegt. Als een symfonie van kleuren explodeert het doek in levendige tinten blauw, rood, geel en groen, aangevuld met subtiele pastels en diepe schaduwen.

De gelaagdheid van de kleuren en de dynamische penseelstreken nodigen de toeschouwer uit om dieper in het kunstwerk te duiken, steeds nieuwe patronen en nuances te ontdekken. Het is een reis door een wereld waar kleur de taal is en emotie de gids.

Dit schilderij is niet alleen een visueel feest, maar ook een emotionele beleving. De krachtige kleurenexplosie roept gevoelens op van passie, vreugde, en een diep gevoel van verwondering. 'Kleurrijk Ogenblik' is een ode aan de onbegrensde mogelijkheden van de verbeelding en de kracht van kleur om emotie en beweging over te brengen."

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kleurrijk Ogenblik: Abstract Meesterwerk Explosie foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.