Vibrant Essence: Olieverfschilderij Afrikaanse Schoonheid | Kunst voor in huis
Vibrant Essence: Olieverfschilderij Afrikaanse Schoonheid foto 1

Kleurrijke Ode aan Afrikaanse Vrouwelijkheid: 'Vibrant Essence

Omschrijving

"Vibrant Essence" is een sprankelend olieverfschilderij dat de levendige schoonheid en kracht van de Afrikaanse vrouw viert. In elk penseelstreek wordt een verhaal van veerkracht, trots en traditie verteld. De vrouw op het doek straalt met heldere ogen en een houding die zowel sierlijk als sterk is.

Het kleurenpalet van dit kunstwerk is werkelijk adembenemend. Levendige tinten oranje, rood, blauw en groen vermengen zich met elkaar, waardoor het portret een bijna magische gloed krijgt. De kleuren symboliseren niet alleen het rijke culturele erfgoed van Afrika, maar ook de veelzijdige emoties en ervaringen van haar vrouwen.

De dikke, textuurrijke toepassing van de olieverf geeft het kunstwerk een driedimensionale kwaliteit, waardoor het lijkt alsof de vrouw elk moment van het doek kan stappen. "Vibrant Essence" is niet zomaar een schilderij; het is een viering van vrouwelijke kracht, schoonheid en de rijke culturele tapestry van Afrika.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vibrant Essence: Olieverfschilderij Afrikaanse Schoonheid foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.