Spirituele Diepten - Olieverf Boeddha Kunstwerk | Kunst voor in huis
Spirituele Diepten - Olieverf Boeddha Kunstwerk foto 1

Beleef de Rust: 'Spirituele Diepten' Boeddha in Olieverf

Omschrijving

Betreed een wereld van rust en contemplatie met "Spirituele Diepten", een meesterlijk olieverfschilderij waarin de serene uitdrukking van Boeddha centraal staat. Dit kunstwerk onderscheidt zich door de dikke toepassing van olieverf, waardoor een bijna sculpturale textuur ontstaat die de kijker uitnodigt dichterbij te komen en de spirituele reis visueel en tastbaar te maken.

De kunstenaar speelt met een symfonie van aardse tinten om een gevoel van vrede en aarding op te roepen, met zachte gouden en bronzen schakeringen die het beeld een haast etherische gloed geven. Schaduwen en licht zijn meesterlijk aangebracht om de serene, meditatieve uitdrukking van Boeddha te benadrukken, waardoor de toeschouwer zich verankerd voelt in het moment.

Elke penseelstreek is doelbewust, de lagen zijn royaal aangebracht, wat een gevoel van diepte en dimensie toevoegt aan het stuk. Het is deze unieke techniek die 'Spirituele Diepten' onderscheidt in zijn vermogen om zowel het oog als de ziel te boeien.

Dit schilderij is niet alleen een decoratief stuk maar dient ook als een dagelijkse herinnering aan vrede, mindfulness, en innerlijke harmonie. Het is een perfecte aanvulling op elke ruimte waar rust en sereniteit worden gewaardeerd, waardoor een omgeving ontstaat die bevorderlijk is voor reflectie en persoonlijke groei.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Spirituele Diepten - Olieverf Boeddha Kunstwerk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.