Sereniteit van de Ziel: Boeddha Schilderij Verbeeldt Vrede | Kunst voor in huis
Sereniteit van de Ziel: Boeddha Schilderij Verbeeldt Vrede foto 1

Ontdek de Diepe Rust in het 'Sereniteit van de Ziel' Boeddha Schilderij

Omschrijving

Het schilderij "Sereniteit van de Ziel" is een artistieke uitdrukking van rust en innerlijke vrede, belichaamd door de serene uitstraling van Boeddha. Met zachte penseelstreken en een kalmerend kleurenpalet van aardetinten en pastels, brengt dit kunstwerk een gevoel van sereniteit en diepe contemplatie over.

De afbeelding van Boeddha is prachtig gecentreerd en zit in een staat van diepe meditatie, met een zachte glimlach van verlichting. Het subtiele spel van licht en schaduw brengt een gevoel van diepte en dimensie in het schilderij, terwijl het de serene en kalme energie van Boeddha benadrukt.

Omringd door een aura van warm licht, lijkt het alsof Boeddha straalt met een innerlijk licht dat de weg wijst naar innerlijke vrede en zelfrealisatie. De achtergrond is een zachte weergave van een kalme wateroppervlakte, die de spiegeling van de geest symboliseert.

"Sereniteit van de Ziel" is niet alleen een visueel prachtig kunstwerk, maar ook een bron van inspiratie en een middel om de kijker te begeleiden naar een staat van rust en meditatie. Elk detail van dit schilderij is zorgvuldig uitgedacht en uitgevoerd om een atmosfeer van diepe rust en spirituele verlichting te creëren. Het is een uitnodiging om te pauzeren, te reflecteren en de serene energie van Boeddha in je eigen leven te verwelkomen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Sereniteit van de Ziel: Boeddha Schilderij Verbeeldt Vrede foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.