Abstracte Trio: Figuratieve Kunst met Abstracte Figuren | Kunst voor in huis
Abstracte Trio: Figuratieve Kunst met Abstracte Figuren foto 1

Abstracte Trio: Een Samenspel

Omschrijving

Abstracte Trio" is een artistiek meesterwerk met olieverf dat zich nestelt op het snijvlak van figuratieve en abstracte kunst. Dit schilderij verweeft de tastbare realiteit met de ongrijpbare essentie van abstractie door drie abstracte figuren centraal te stellen tegen een gedempte, dromerige achtergrond.

Elk van de drie figuren, geschilderd in een unieke pose, vertegenwoordigt een verschillende emotie en beweging, waardoor een dynamisch verhaal ontstaat dat de kijker uitnodigt om dieper te graven en eigen interpretaties te verkennen. De figuren zijn uitgevoerd in een palet van diepe blues, levendige rozen en zachte grijstinten, waardoor een harmonieus maar tegelijkertijd spannend kleurenschema ontstaat.

De vloeiende lijnen en de zachte overgangen tussen de figuren en de achtergrond zorgen voor een visuele vloeibaarheid die het oog over het canvas leidt. De dik aangebrachte verf voegt een textuur en een tactiele dimensie toe die de kijker aanspoort om de diepere lagen van het kunstwerk te voelen en te verkennen.

"Abstracte Trio" is niet alleen een esthetische verrijking voor elke ruimte, maar ook een kunstwerk dat aanzet tot nadenken en discussie uitlokt over de fijne lijn tussen abstractie en realiteit in de kunst. Het is een schilderij dat blijft boeien en inspireren bij elke nieuwe blik.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstracte Trio: Figuratieve Kunst met Abstracte Figuren foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.