Bloemen Femme: Abstract Portret Schilderij van Vrouw | Kunst voor in huis
Bloemen Femme: Abstract Portret Schilderij van Vrouw foto 1

Bloemen Femme: Abstracte Schoonheid met Bloemen in het Haar

Omschrijving

"Bloemen Femme" is een meesterlijk abstract olieverfschilderij dat een vrouw afbeeldt met prachtige bloemen verweven in haar lange, golvende zwarte haar. Het werk toont haar volledige gestalte, waarbij haar grote, expressieve ogen en feloranje lippen onmiddellijk de aandacht trekken. De levendige kleuren en het hoge contrast van het schilderij geven een dynamische energie aan de compositie, die doet denken aan de stijlen van zowel Salvador Dali als Pablo Picasso.

De achtergrond van het schilderij is een caleidoscoop van kleur, waarbij tinten van diepblauw, helder rood, en stralend geel in elkaar overlopen. Deze achtergrond benadrukt de vrouw, die een serene, maar krachtige aanwezigheid uitstraalt. Haar gezicht is een mengeling van realistische en surrealistische elementen, waarbij haar ogen en lippen bijna uit de doek lijken te komen.

De bloemen in haar haar zijn niet slechts accessoires, maar spelen een cruciale rol in het kunstwerk. Ze zijn geschilderd in rijke tinten roze, paars en wit, en voegen een vleugje natuur en delicatesse toe aan het krachtige beeld. De bloemen lijken te bloeien en bewegen mee met de golven van haar haar, wat een gevoel van harmonie en eenheid creëert.

Dit schilderij is een eerbetoon aan vrouwelijke schoonheid en kracht, gevangen in een abstracte en eigentijdse stijl. De dikke, textuurrijke verflagen geven het werk een tastbare diepte, waardoor het niet alleen een visuele maar ook een emotionele impact heeft.

"Bloemen Femme" is een kunstwerk dat uitnodigt tot bewondering en reflectie. Het trekt de kijker dieper in de verbeelding van de kunstenaar, waarbij elke penseelstreek en kleurkeuze zorgvuldig is overwogen om een gevoel van zowel verwondering als herkenning te creëren. Het schilderij is momenteel te bewonderen in een gerenommeerde kunstgalerie, waar het de muren siert met zijn levendige aanwezigheid en onmiskenbare charme.

Dit kunstwerk is perfect voor liefhebbers van abstracte en moderne kunst, en voor iedereen die de unieke combinatie van realisme en surrealisme kan waarderen. "Bloemen Femme" is niet alleen een schilderij, maar een ervaring die de kijker meeneemt op een visuele en emotionele reis.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Bloemen Femme: Abstract Portret Schilderij van Vrouw foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.