Cultural Confluence: Fusion van Wereldse Artistieke Invloeden | Kunst voor in huis
Cultural Confluence: Fusion van Wereldse Artistieke Invloeden foto 1

Figuratieve Fusie van Diverse Artistieke Invloeden in 'Cultural Confluence

Omschrijving

"Cultural Confluence" is een diepgaand kunstwerk dat een spectaculaire fusie biedt van diverse artistieke invloeden, waaronder Chicano kunst, het werk van Marguerite Blasingame, de stijl van de Union des Artistes Modernes, en Yombe Artasante kunst. Deze intrigerende samensmelting resulteert in een krachtige, figuratieve representatie die bruggen slaat tussen verschillende culturen en artistieke tradities.

De verbeelding in het kunstwerk reikt van abstracte geometrische patronen, kenmerkend voor de Union des Artistes Modernes, tot de aardse en spirituele symboliek van Yombe Artasante kunst. De robuuste, expressieve figuren, geïnspireerd op Chicano kunst, worden prachtig gecomplementeerd door de zachte, organische vormen die Marguerite Blasingame's invloed weerspiegelen.

Elk element in "Cultural Confluence" is zorgvuldig overwogen en meesterlijk uitgevoerd, wat een visuele dialoog creëert die zowel harmonieus als contrastrijk is. De kleurenpaletten zijn zorgvuldig gekozen om de essentie van elke artistieke invloed naar voren te brengen, terwijl ze ook samenkomen om een uniek en samenhangend geheel te vormen.

Dit kunstwerk nodigt de toeschouwer uit om de diepere connecties tussen diverse artistieke stromingen te verkennen en biedt een visuele reis door tijd, ruimte en verschillende culturele expressies. "Cultural Confluence" is niet alleen een viering van artistieke diversiteit, maar ook een ode aan de universele menselijke creativiteit die ons allemaal verbindt.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Cultural Confluence: Fusion van Wereldse Artistieke Invloeden foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.