Avondstad: Olieverf Schilderij - Breed en Textuurrijk | Kunst voor in huis
Avondstad: Olieverf Schilderij - Breed en Textuurrijk foto 1

Avondstad: Breed Olieverfschilderij van een Stadsgezicht

Omschrijving

"Avondstad" is een meesterwerk van de hedendaagse designer JP, waarin de magie van een stad in de avond tot leven komt. Dit brede olieverfschilderij vangt de levendigheid en het mysterie van de stad, wanneer de zon is ondergegaan en de straten baden in het warme licht van lantaarns en neonlichten.

De compositie is rijk en dynamisch, met een scala aan kleuren die variëren van diepe blauwtinten van de nachtelijke hemel tot de warme geel- en oranjetinten van straatverlichting en vensters. De gebouwen, straten en mensen zijn weergegeven met een dik geschilderde textuur die het schilderij een tastbare diepte geeft. Deze techniek, kenmerkend voor JP, nodigt de kijker uit om niet alleen visueel, maar ook emotioneel betrokken te raken bij het kunstwerk.

De stad zelf is een samensmelting van oud en nieuw, met historische architectuur naast moderne structuren. Dit contrast wordt versterkt door de manier waarop JP met licht en schaduw speelt, waardoor sommige delen van de stad in mysterieuze duisternis gehuld zijn, terwijl andere baden in een warme gloed.

"Avondstad" is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een emotionele reis. Het schilderij roept gevoelens van nostalgie en verwondering op, en nodigt de kijker uit om zich te verliezen in de levendige atmosfeer van een stedelijke nacht. Dit kunstwerk is een indrukwekkende toevoeging aan elke collectie en een ware representatie van JP's artistieke visie en vaardigheid.

Ontdek de schoonheid en complexiteit van een stad in de avond met "Avondstad", een schilderij dat de ziel van de stad vangt en je meeneemt op een reis door het nachtelijke stadsleven.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Avondstad: Olieverf Schilderij - Breed en Textuurrijk foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.