Schaduwen van de Stad: NYC Skyline in Olieverf | Kunst voor in huis
Schaduwen van de Stad: NYC Skyline in Olieverf foto 1

Schaduwen van de Stad: Een Iconische Weergave van New York

Omschrijving

Schaduwen van de Stad" is een meesterlijk olieverfschilderij dat de beroemde skyline van New York City vastlegt. Het kunstwerk is uitgevoerd in zwart-wit, wat een tijdloze en dramatische uitstraling geeft. De unieke belichting van het schilderij versterkt de contouren en structuren van de stad, waardoor een spel van licht en schaduw ontstaat dat de kijker meeneemt naar de levendige straten en imposante gebouwen van de stad.

De techniek van het schilderij is bijzonder: dikke lagen olieverf worden gecombineerd met fijne details om de textuur van de wolkenkrabbers en het reflecterende water weer te geven. Dit creëert niet alleen een visuele diepgang, maar ook een tactiele ervaring die de robuuste essentie van New York City belichaamt.

"Schaduwen van de Stad" is niet zomaar een weergave van de skyline, maar een krachtige interpretatie van de stedelijke grandeur en complexiteit. Dit kunstwerk is perfect voor liefhebbers van stedelijke kunst en voor iedereen die de geest van New York in zijn ruimte wil brengen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Schaduwen van de Stad: NYC Skyline in Olieverf foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.