Bloemenpracht: 'Kleurrijke Bloesem' Olieverfschilderij | Kunst voor in huis
Bloemenpracht: 'Kleurrijke Bloesem' Olieverfschilderij foto 1

Ontdek de 'Kleurrijke Bloesem': Bloemen in Volle Glorie

Omschrijving

Het schilderij "Kleurrijke Bloesem" is een viering van de natuur en haar eindeloze palet aan kleuren. Elk bloemblad, elke bloesem wordt levendig en gedetailleerd weergegeven, waardoor je bijna de frisse geur van de bloemen kunt ruiken.

Met een achtergrond van zachte pasteltinten komen de felle kleuren van de bloemen, zoals magenta, goudgeel en robijnrood, krachtig naar voren. De penseelstreken zijn zowel delicaat als dynamisch, waardoor er een balans ontstaat tussen realisme en expressie.

"Kleurrijke Bloesem" is niet alleen een representatie van bloemen maar ook een studie in kleur. Het toont de mogelijkheden en de emoties die kleuren kunnen oproepen. Het is een kunstwerk dat zowel rust als levendigheid in elke ruimte zal brengen. Perfect voor liefhebbers van zowel natuur als kunst.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Bloemenpracht: 'Kleurrijke Bloesem' Olieverfschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.