Florale Fluisteringen: Een Betoverend Bloemenschilderij | Kunst voor in huis
Florale Fluisteringen: Een Betoverend Bloemenschilderij foto 1

Ontdek de Zachte Schoonheid van 'Florale Fluisteringen

Omschrijving

'Florale Fluisteringen' is een prachtig bloemenschilderij dat de serene en zachte schoonheid van bloeiende bloesems vastlegt. Elke penseelstreek vertelt een verhaal van ontluikend leven en de eeuwige hoop die de lente met zich meebrengt.

Het palet is een harmonie van zachte pasteltinten - rozenrood, lavendelblauw en zachtgeel vloeien naadloos in elkaar over, waardoor een rustgevende en bijna dromerige atmosfeer ontstaat. De kunstenaar heeft een delicate touch en een opmerkelijk gevoel voor detail, waardoor elke bloem tot leven komt op het canvas.

De schildertechniek is een mix van realisme en impressionisme, wat resulteert in een werk dat zowel gedetailleerd als etherisch is. De verf is dik en textuurrijk aangebracht, waardoor er een tactiele diepte ontstaat die je bijna de fluweelzachte bloemblaadjes laat voelen.

Dit schilderij is niet zomaar een weergave van bloemen; het is een uitnodiging om de wonderen en de eenvoudige schoonheid van de natuur te waarderen. 'Florale Fluisteringen' zou een betoverende aanvulling zijn op elke ruimte, en een constante herinnering aan de kalmerende en helende kracht van de natuur in haar puurste vorm.

 

 

 

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Florale Fluisteringen: Een Betoverend Bloemenschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.