Florale Fantasie: Abstract Olieverf Bloemenschilderij | Kunst voor in huis
Florale Fantasie: Abstract Olieverf Bloemenschilderij foto 1

Ontdek 'Florale Fantasie': Een Abstract Bloemenspektakel

Omschrijving

"Florale Fantasie" is een olieverfschilderij dat de essentie en emotie van bloemen vastlegt op een abstracte manier. In plaats van gedetailleerde afbeeldingen van bloemen, biedt dit kunstwerk een explosie van kleuren, vormen en texturen die de kijker meeneemt naar een droomachtige wereld waar bloemen heersen.

Het palet is zowel levendig als subtiel, met tinten die variëren van zachte pastels tot krachtige, verzadigde kleuren. De dikke lagen verf creëren een diepe textuur op het canvas, wat bijdraagt aan de dynamiek en diepte van het kunstwerk.

Dit schilderij is niet alleen een viering van bloemen, maar ook van de kracht van abstractie in kunst. Het nodigt de kijker uit om de traditionele interpretaties van bloemen los te laten en in plaats daarvan hun eigen betekenis en emotie in de penseelstreken en kleurvlakken te vinden. "Florale Fantasie" is een reis naar de ziel van de bloem, geïnterpreteerd door de ogen v"Florale Fantasie" is een olieverfschilderij dat de essentie en emotie van bloemen vastlegt op een abstracte manier. In plaats van gedetailleerde afbeeldingen van bloemen, biedt dit kunstwerk een explosie van kleuren, vormen en texturen die de kijker meeneemt naar een droomachtige wereld waar bloemen heersen.

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Florale Fantasie: Abstract Olieverf Bloemenschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.