Harmonie van Natuur: Figuratief Kunstwerk met Fruit & Bloemen | Kunst voor in huis
Harmonie van Natuur: Figuratief Kunstwerk met Fruit & Bloemen foto 1

De Schoonheid van 'Harmonie van Natuur': Een Figuratieve Meesterwerk

Omschrijving

Harmonie van Natuur" is een betoverend figuratief schilderij dat de kijker meevoert naar een wereld waar de schoonheid van fruit en bloemen samensmelt. Dit kunstwerk toont een zorgvuldig gearrangeerde compositie waarin elk stuk fruit en elke bloem zijn eigen unieke ruimte en betekenis heeft.

Het palet is rijk en levendig, waarbij diepe rode, zonnige gele en zachte pasteltinten contrasteren en samenkomen om een visuele traktatie te bieden. De figuratieve stijl zorgt voor een realistische weergave, terwijl de artistieke flair van de schilder duidelijk aanwezig is in de subtiele penseelstreken en schaduwspel.

Naast het visuele genot nodigt "Harmonie van Natuur" de kijker uit om dieper te graven en de symboliek achter elk element te verkennen. Fruit staat symbool voor overvloed en vruchtbaarheid, terwijl bloemen staan voor vergankelijkheid en schoonheid.

Dit schilderij is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een viering van de natuur en haar wonderen. Het is de perfecte aanvulling voor elke ruimte en zal elke dag een glimlach op het gezicht van de beschouwer toveren.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Harmonie van Natuur: Figuratief Kunstwerk met Fruit & Bloemen foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.