Vrouw van de Savanne - Uniek Afrikaans Portretschilderij | Kunst voor in huis
Vrouw van de Savanne - Uniek Afrikaans Portretschilderij foto 1

Vrouw van de Savanne

Omschrijving

Dit prachtige portretschilderij, getiteld "Vrouw van de Savanne", is meer dan een eenvoudige weergave van een Afrikaanse vrouw. De kunstenaar heeft diepe, aardse tinten en levendige kleuren gebruikt om niet alleen de fysieke eigenschappen maar ook de innerlijke kracht en waardigheid van de vrouw te vertegenwoordigen. De vrouw op het schilderij draagt traditionele kleding, rijkelijk versierd met patronen die haar culturele erfgoed eer aan doen.

Haar ogen, de spiegels van haar ziel, kijken je doordringend aan, alsof ze een universeel verhaal van moed, veerkracht en ongebroken schoonheid vertellen. Dit werk is een eerbetoon aan vrouwen overal ter wereld en in het bijzonder aan de sterke en veerkrachtige vrouwen van Afrika. Het schilderij nodigt de toeschouwer uit om voorbij het oppervlak te kijken en de complexiteit en rijkdom van het Afrikaanse leven en de menselijke ervaring te verkennen.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Vrouw van de Savanne - Uniek Afrikaans Portretschilderij foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.