Essentie van Expressie: Modern Vrouwengezicht in Olieverf | Kunst voor in huis
Essentie van Expressie: Modern Vrouwengezicht in Olieverf foto 2

Abstract Figuratief Olieverfschilderij: Essentie van Expressie

Omschrijving

"Essentie van Expressie" is een adembenemend modern olieverfschilderij dat een abstract figuratief vrouwengezicht als onderwerp heeft. Dit kunstwerk duikt diep in de emotionele diepten van de vrouwelijke expressie en brengt het tot leven op canvas met een explosie van kleur en vorm.

De kunstenaar heeft een perfect evenwicht gevonden tussen abstractie en figuratie, waardoor de contouren van het vrouwelijke gezicht zichtbaar zijn, maar tegelijkertijd een open interpretatie mogelijk is. Dit geeft de toeschouwer de ruimte om hun eigen betekenissen en emoties in het werk te ontdekken.

De krachtige penseelstreken, gecombineerd met de dynamische kleurcombinaties, zorgen voor een levendige textuur en diepte die de esthetische en emotionele impact van het schilderij versterken. Het kleurenpalet, bestaande uit zowel warme als koele tinten, werkt samen om een harmonieus, maar toch intrigerend effect te creëren.

"Essentie van Expressie" is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een diepgaande exploratie van de vrouwelijke expressie. Dit kunstwerk zal zeker een blijvende indruk achterlaten en dient als een krachtig gespreksstuk in elke kunstcollectie of interieur.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Essentie van Expressie: Modern Vrouwengezicht in Olieverf foto 2
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.