Zes Verhalen: Intrigerend Schilderij van Zes Vrouwen | Kunst voor in huis
Zes Verhalen: Intrigerend Schilderij van Zes Vrouwen foto 1

Intrigerende Verbeelding van Zes Vrouwen in 'Zes Verhalen

Omschrijving

Het schilderij "Zes Zielen, Eén Verbinding" is een adembenemende weergave van zes unieke vrouwen die zij aan zij staan. Terwijl elke vrouw op zichzelf een eigen identiteit en expressie toont, is het de samenvoeging van hun silhouetten die een diep gevoel van verbondenheid en solidariteit overbrengt.

De kunstenaar heeft met zorgvuldige penseelstreken elke vrouw en elke uitdrukking vastgelegd, waardoor de kijker wordt uitgenodigd om de individualiteit en het verhaal van elke vrouw te verkennen. 

De achtergrond is minimalistisch gehouden, wat de aandacht vestigt op het belangrijkste onderwerp: de zes vrouwen en hun onderlinge band. Er is een subtiele kleurovergang gebruikt, waardoor de vrouwen bijna lijken te versmelten met hun omgeving.

"Zes Zielen, Eén Verbinding" is niet alleen een eerbetoon aan vrouwelijke kracht en solidariteit, maar nodigt ook uit tot reflectie over de complexiteit en schoonheid van menselijke relaties. Een kunstwerk dat zowel het hart raakt als de geest prikkelt.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Zes Verhalen: Intrigerend Schilderij van Zes Vrouwen foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.