Abstracte Schoonheid: Drie Vormen van Vrouwelijkheid | Kunst voor in huis
Abstracte Schoonheid: Drie Vormen van Vrouwelijkheid foto 1

Drie Vormen van Vrouwelijkheid

Omschrijving

Het schilderij "Drie Vormen van Vrouwelijkheid" is een gedurfd en innovatief kunstwerk dat de veelzijdigheid en complexiteit van vrouwelijkheid viert. Drie abstracte figuren van vrouwen vormen het hart van dit stuk, elk uniek in vorm en kleur, maar onmiskenbaar verbonden.

Het kleurenpalet varieert van gedempte aardetinten tot felle, levendige kleuren, en elke figuur is omgeven door een aura van abstracte vormen en texturen die haar unieke identiteit en emoties symboliseren. Het gebruik van contrasterende kleuren en texturen draagt bij aan het visuele drama en nodigt de kijker uit om dieper te graven in de complexe lagen van het schilderij.

Door deze abstracte representatie wordt de kijker uitgenodigd om de individualiteit en het gemeenschappelijke wezen van vrouwelijkheid te verkennen, vrij van de beperkingen van realisme of stereotypen. Het werk is zowel visueel als conceptueel rijk, en biedt een frisse kijk op de manier waarop kunst vrouwelijke vormen en identiteiten kan interpreteren en uitdrukken.

"Drie Vormen van Vrouwelijkheid" is meer dan een esthetisch genoegen; het is een diepgaande reflectie op de diversiteit en rijkdom van vrouwelijke ervaringen en identiteiten. Een waar kunstwerk dat zowel het oog als de ziel beroert.

Design by JP

Max. 5 reproducties

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Abstracte Schoonheid: Drie Vormen van Vrouwelijkheid foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.