Pop Icons: Kleurrijke Ode aan Vrouwen door JP | Kunst voor in huis
Pop Icons: Kleurrijke Ode aan Vrouwen door JP foto 1

Pop Icons: Een Explosie van Kleur en Vrouwelijkheid

Omschrijving

"Pop Icons: Vrouwen in Kleur" is een levendig olieverfschilderij gecreëerd door de getalenteerde JP, geïnspireerd door de dynamische en invloedrijke vrouwenfiguren uit de popcultuur. Dit grote, kleurrijke kunstwerk belichaamt de essentie van popart met zijn gedurfde kleurgebruik en opvallende grafische stijl.

Elk figuur op het doek is uniek weergegeven met levendige, haast fluorescerende kleuren die van het canvas springen. Het gebruik van iconische beeldelementen, zoals heldere contrasterende achtergronden en overdreven gezichtsuitdrukkingen, viert de kracht en complexiteit van vrouwelijkheid in al haar vormen.

JP's werk is niet alleen een visueel feest maar ook een verkenning van de invloed van vrouwen in de moderne cultuur. "Pop Icons: Vrouwen in Kleur" nodigt kijkers uit om de manier waarop vrouwelijkheid in de kunst wordt afgebeeld opnieuw te overwegen en te waarderen, en maakt een blijvende indruk op iedereen die het geluk heeft het te aanschouwen. Dit schilderij is een prachtige aanwinst voor elke collectie en een dagelijkse inspiratiebron voor de kracht van creativiteit en vrouwelijke invloed.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Pop Icons: Kleurrijke Ode aan Vrouwen door JP foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.