Swine Genius: Popart Schilderij van een Varken met Bril | Kunst voor in huis
Swine Genius: Popart Schilderij van een Varken met Bril foto 1

Swine Genius

Omschrijving

Swine Genius" is een fascinerend popart schilderij dat de conventies van traditionele kunst uitdaagt. Dit kunstwerk presenteert een varkenshoofd dat niet alleen met levendige kleuren is geschilderd, maar ook een stijlvolle bril draagt.

De combinatie van het onconventionele onderwerp en de heldere, popart-kleuren resulteert in een kunstwerk dat even humoristisch als stijlvol is. De achtergrond is een dynamisch mozaïek van geometrische vormen, waardoor het varkenshoofd nog meer opvalt.

De textuur van het schilderij is net zo opvallend als het onderwerp zelf. Dikke verflagen voegen een extra dimensie van tactiliteit en diepte toe, waardoor het werk echt tot leven komt.

Dit schilderij is niet alleen een esthetisch genot, maar ook een conversatiestarter die gegarandeerd de aandacht zal trekken in elke ruimte. "Swine Genius" is het ultieme kunstwerk voor wie op zoek is naar iets dat buiten de gebaande paden treedt en het alledaagse met het buitengewone combineert.

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Swine Genius: Popart Schilderij van een Varken met Bril foto 1
Onze olieverfschilderijen worden gratis door PostNL en BlueLogistics in heel Nederland en België bezorgd. Daarnaast worden al onze schilderijen verzekerd verzonden, u heeft zich dus geen zorgen te maken over eventuele opgelopen schade tijdens de bezorging.

Bezorginformatie schilderijen
PostNL vervoert onze kleinere formaten. Na uw bestelling kunt u na 4 à 5 weken uw trackingnummer in uw mail verwachten. Hierbij kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw olieverfschilderij wordt geleverd. Bent u niet thuis, dan wordt uw schilderij bij een PostNL ophaalpunt geleverd. U heeft dan vervolgens 7 dagen om het schilderij op te halen.
Bezorginformatie schilderijen
BlueLogistics vervoert onze grotere formaten. Als uw bestelling gereed is voor verzending wordt u door BlueLogistics eenmalig gebeld om uw bezorgafspraak in te plannen. Mocht u niet opnemen nemen zij altijd via de mail nog contact met u op om aan te geven wanneer zij het schilderij komen leveren. Mocht dit niet schikken kunt u samen met hen een nieuwe afspraak inplannen.

Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.