Boeddha Anunnaki Olieverf Schilderijen - Kopen | Kunst voor in huis
 

Boeddha Schilderijen

Boeddha of Anunnaki schilderij kopen?

Onze prachtige Boeddha beeld schilderijen kopen is een zeer goede keuze, Boeddha straalt voor de meeste mensen rust uit. Deze canvas olieverfschilderijen brengen dan ook een rustige sfeer met zich mee. Al deze kunstwerken zijn voordelig te kopen in onze online schilderijen shop en zijn in ieder gewenst formaat te bestellen of te bezichtigen in onze galerie te Eindhoven. Bij de meeste afbeeldingen wordt (Siddhartha) Gautama Boeddha afgebeeld, dit is(was) de spirituele leider in het boeddhisme.

Wat is het verschil tussen Boeddha, Boeddah of Buddha?

Dit zijn veel gebruikte namen en eigenlijk zit helemaal geen verschil in de betekenis. Gotama Boeddha was een spirituele leider die leefde rond 6 eeuwen voor Christus. Doordat Buddha in zijn boeddaschap volledige verlichting had bereikt, werd zijn afbeelding als voorbeeld gesteld voor iemand die op eigen kracht de waarheid en verlichting had bereikt. Om uitdrukking te geven aan boeddah werden diverse boeddha schilderijen gemaakt die tegenwoordig nog steeds razend populair zijn.
Boeddha is de meest gebruikte naam maar alle namen zijn prima te gebruiken. Het maakt niet uit welke naam er wordt gebruikt, het gaat allemaal om Gautama (de religieuze leider) zoals al eerder gezegd.

Welk boeddha schilderij spreekt u aan?

Deze prachtige canvas kunst boeddha schilderijen worden langzaam maar zeker steeds populairder in Nederland en Belgie. Losstaand van dat ze prachtig zijn brengen ze ook een heerlijk rustige sfeer over wat in elk huis fijn is. Wij hebben deze Boeddha kopen canvas schilderijen ook in diverse tinten en formaten, zo zit er ook voor u wel een prachtige boeddha beeld of afbeelding bij die matcht met uw huisinrichting en het prachtig zal dioen als boeddha kunst.

Anunnaki Schilderijen

De Anunnaki zijn een groep godheden of ET's in de oude Mesopotamische culturen, met name die van de Sumeriërs, Akkadiërs, Assyriërs en Babyloniërs. De term "Anunnaki" betekent "zij die uit de hemel kwamen" of "vorstelijke nakomelingen van een onbekent wezen," wat hun goddelijke aard weerspiegelt volgens de legendes.

Kwaliteit van Kunst voor in huis staat altijd voorop

Of je uiteindelijk kiest voor portret of een van onze grote boeddha schilderijen uit onze aanbieding, u hoeft in ieder geval niet naar een kunstveiling. In onze online kunst galerie is heel veel verschillende boeddha kunst te koop die speciaal voor u opgespannen zijn op een museum kwalitiet spieraam en natuurlijk is de kwaliteit bij ieder schilderij bijzonder hoog omdat wij alleen erkende Boeedha kunstschilders gebruiken. De olieverf afwerking bij onze uitgebriede boeddha collectie is uitmuntend en geeft een verzorgde uitstraling. De gespiegelde zijkanten bij een olieverf canvas schilderij zorgen voor een fraai zij-aanzicht en mocht u net dat beetje extra willen, wij leveren baklijsten in diverse formaten. De mogelijkheid om je ingelijste werk te voorzien van een epoxy glas laag zorgt er al met al voor dat er heel keuzes zijn en daarom adviseren wij u graag.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar boeddha schilderkunst of een portret, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl moderne figuratieve boeddha kunst schilderijen of een boeddha abstract schilderij.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@kunstvoorinhuis.nl

HIER KUNT U ALLE SCHILDERIJEN BEKIJKEN